Zákon o dani z príjmov s komentárom - Kováčová, Zdenka
Zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 688/2006 s účinnosťou od 29. 12. 2006, väčšina ustanovení však nadobúda účinnosť až 1. 1. resp. 1. 4. 2007. Zásadné úpravy. Komentáre.