Zvrat v tržní situaci v mezinárodním obchodě surovinami a některé jeho implikace pro českou ekonomiku - Sereghyová, Jana
Úvahy o priebehu cenovej explózie v medzinárodnom obchode s ropou a inými zdrojmi primárnej energie. Vývoj trhovej situácie v medzinárodnom obchode s kovmi a jej perspektívy. Faktory pôsobiace na vývoj trhovej situácie v medzinárodnom obchode s poľnohospodárskymi produktami.