Komentár k novele zákona o dani z príjmov - Kováčová, Zdenka
Prehľad zmien schválených zákonom č. 688/2006 Z.z. Daň z príjmov fyzických osôb. Daň z príjmov právnických osôb. Spoločné ustanovenia pre fyzické aj právnické (podnikateľov) osoby. Príklady. Prehľad zmien schválených zákonom č. 688/2006 Z.z., ktorým sa v článku III mení a dopĺňa zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.