Individuálna účtovná závierka podľa IFRS - Šlosárová, Anna
Výnimky pri zostavovaní začiatočnej súvahy. Prezentácia a zverejňovanie v prvej účtovnej závierke zostavenej podľa IFRS. Príklady zamerané na transformačné zmeny vlastného imania a výsledku hospodárenia, zmeny v prípade ukončených prevádzok a opravy chýb. Záver k použitiu IAS 8 pri prechode na IFRS. Rozdiel IAS 8 a predpisov SR.