Bankiry und bankers - Lichnerová, Tatiana
Zahraničné bankové skupiny. Využívanie skúseností slovenských manažérov v zahraničí. Umiestňovanie pracovníkov na manažérskych postoch na Východe a na Západe. Časová náročnosť investičného bankovníctva.