Polemika o siedmich tézach k rozvoju dodávateľských sietí - Jurová, Marie
Vymedzenie dodávateľského reťazca. Cesta k integrácii reťazca. Riadenie dodávateľského reťazca a logistika. Definícia riadenia dodávateľského reťazca. Polemika s trendom dodávateľských sietí. Pojem tok distribučného kanála.