18 najnovších globálnych trendov - Môciková, Renata
Poznať zákazníka a porozumieť jeho potrebám je kľúčovou prioritou súčasného biznisu. Výsledky monitoringu globálnych spotrebiteľských trendov - rozdelené do štyroch základných kategórií, ktoré formujú spotrebiteľské správanie: geografia, životný štýl, fázy života a osobné hodnoty, v rámci nich je identifikovaných 18 kľúčových globálnych spotrebiteľských trendov.