Globálne oteplovanie ako stimul - Pressburg, Adrian Peter
Zmeny životného prostredia spôsobené hospodárskou činnosťou človeka. Hlučný poplach globálneho otepľovania. Globálna ekonomika postavená na využívaní fosílnych palív. Prijatie nových stratégií na zníženie emisií skleníkových plynov.