Klient v klietke - Vavřinková, Jana
Rastúci záujem o poskytovanie hotovostných pôžičiek. Ponuky úverových produktov pre obyvateľstvo. Prístup bankových domov k informáciám o príjmoch dlžníkov. Pôžičky od Poštovej banky. Ponuky produktov niektorých bánk.