Zákon o dani z príjmov - novela - Bielená, Jana
Zákon č. 688/2006 Z.z. mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Novela obsahuje predovšetkým také legislatívne zmeny, ktorými sa zvyšuje miera solidarity v spoločnosti prostredníctvom opatrení vykonaných v zákone o dani z príjmov. Úprava zdaňovania príjmov fyzických a právnických osôb, hlavne základu dane z príjmov a nezdaniteľných častí základu dane na daňovníka a na manželku.