Pracovná disciplína - pojem a obsah - Karolová, Gabriela
Pojem pracovnej disciplíny, obsah pracovnej disciplíny. Predzmluvné povinnosti. Právne povinnosti zamestnanca. Povinnosti vedúcich zamestnancov. Právne postihy, ktoré môže zamestnávateľ uplatniť voči zamestnancovi pri porušení pracovnej disciplíny.