Pracovný poriadok - Tichý, Miroslav
Pracovný poriadok je právnym dokumentom, ktorý podrobnejšie rozvádza ustanovenia Zákonníka práce podľa podmienok jednotlivých zamestnávateľov, pracovísk a pod. a dotvára tým podrobnú úpravu práv a povinností vyplývajúcich z pracovného pomeru. Vzor Pracovného poriadku spoločnosti XYZ, a.s.