Pravidlá rozpočtového hospodárenia - Konvalinková, Iveta
Rozpočtové pravidlá verejnej správy. Prehľad pravidiel rozpočtového hospodárenia. Pravidlo účelovosti použitia verejných prostriedkov. Pravidlo časovosti použitia verejných prostriedkov. Hospodárnosť, efektívnosť a účinnosť. Povinnosť štatutárneho orgánu verejnej správy. Povinnosti subjektov verejnej správy. Viacročné záväzky. Osobitný postup pre poskytovanie preddavkov z verejných prostriedkov. Prijímanie a poskytovanie úverov. Subjekty verejnej správy ako ručitelia. Koncesné obstarávanie.