Požiadavky na obaly: účelnosť, funkčnosť, bezpečnosť - Kačeňák, Igor
Základné vplyvy pôsobiace na obal. Platné predpisy a dohody. Vplyvy prostredia. Základné spôsoby uloženia balených výrobkov. Hlavné požiadavky na obaly. Povaha baliaceho procesu. Manipulácia, preprava a skladovanie. Obchod, odbyt a spotreba.