Lexikón obchodu - Oreský, Milan, 1956-
Recenzia na monografiu z oblasti obchodnovedných disciplín so zameraním na terminológiu mapujúcu široký záber obchodu, a to počnúc trhom, funkciami obchodu, hlavnými atribútmi tovaru, širokospektrálnosťou predajných miest až po vybrané funkcie a činnosti obchodných podnikov.