[Majetok obcí] - Žárska, Elena, 1955-
Recenzia na monografiu: Papcunová, V. - Balážová, E.:Majetok obcí. Recenzovaná monografia je členená na tri časti: teoreticko-legislatívnu, ekonomicko-metodologickú a modelový prístup k využitiu nehnuteľného majetku. Monografia má použitie aj ako doplňujúca učebná literatúra na univerzitách, pre odbornú verejnosť a v činnosti orgánov samospráv obcí, kde pri uplatnení viacerých poznatkov a postupov je možné očakávať aj priame efekty pri narábaní s majetkom obcí.