Procesy reštrukturalizácie v ekonomickej základni vidieckych regiónov v Slovenskej republike - Fáziková, Mária
Procesy reštrukturalizácie ekonomickej základne regiónov Slovenska diferencovaných na základe stupňa vidieckosti. Vývoj sektorovej a odvetvovej zamestnanosti a štruktúra podnikateľskej základne v regiónoch SR. Analýza štrukturálnych zmien v rozdielnych typoch regiónov.