Daňové úniky v SR a komunálny sektor - Burák, Emil
Daňové úniky legálne a nelegálne. Najčastejšie daňovo-únikové činnosti a komodity. Efektívny systémový krok Slovenska od roku 2004. Daňové úniky v podmienkach miest a obcí. Odhaľovať daňové úniky je zložitý, náročný, aj finančne, proces.