Odmeňovanie učiteľov základných a stredných škôl - Rosenbergerová, Alžbeta
Určenie započítanej praxe. Určenie funkčného platu. Určenie tarifného platu. Príklady. Tabuľka súm zvýšenia platovej tarify v závislosti od platovej triedy, do ktorej je učiteľ zaradený, a dĺžky jeho započítanej praxe.