Jak nás ovlivňují barvy v reklamě - Zachar, Michal
Strácanie účinnosti reklamy. Nedostatočné psychologické vyznenie reklamy. Farba ako nositeľka informácií. Farby odrážajúce miestnu kultúru a históriu. Ako na nás pôsobia farby. Čo hovoria farby o firmách.