Meranie výkonov vo verejnej správe - Burák, Emil
Odkrývanie rezerv v pracovnom výkone a meranie výkonov vo verejnej správe. Intenzifikácia práce je nevyhnutná, ale má limity. Konsolidácia výkonov daňových orgánov. Vážne systémové zmeny. Riešenie nie je najlepší z najlepších, ale najlepší z možných. Modelová štúdia - silné a slabé stránky hodnotiaceho výkony jednotlivcov. Tabuľka použitých indikátorov. Porovnanie silných a slabých stránok hodnotiaceho systému. Poučenie a inšpiračné závery pre manažérov verejnej správy.