Kolektívne zmluvy - Indrišek, Štefan
Subjekty kolektívnych zmlúv. Obsah kolektívnych zmlúv. Forma kolektívnych zmlúv, ich časová pôsobnosť, platnosť a účinnosť. Záväznosť kolektívnych zmlúv. Postup pri uzavieraní kolektívnych zmlúv. Kolektívne spory a ich riešenie. Štrajk a výluka v spore o uzavretie kolektívnej zmluvy. Sankcie za porušovanie záväzkov z kolektívnych zmlúv.