Celebrity tak trochu "pod linkou" - Hauptmann, Jíři
Spájanie značky so známymi osobnosťami či spoločenskými udalosťami. Značka Audi a podpora športových, spoločenských a kultúrnych podujatí. Spolupráca známych osobností so značkou Audi. Exkluzivita a jedinečnosť. Netradičná spolupráca s hviezdami.