Příběh opravdového člověka v reklamě - Cír, Jaroslav
Reklama cielene vytvára priepasť medzi všedným svetom a neobyčajným svetom značky. Sledovanie reklamy a nárast túžby obklopiť sa značkou. Cieľ reklamnej kampane Real beauty. Obyčajní ľudia v reklame. Hľadanie silného zážitku. Veľké príbehy v reklame.