Kampaň s celebritou krok za krokem - Tehranian, Kamila
Využívanie tzv. spokes persons v reklame. Reklamná kampaň na farbu na vlasy Garnier color naturals a výber známej osobnosti. Zúžitkovanie potenciálu celebrity. Plusy a mínusy spolupráce s celebritou. Kreativita v reklame.