Reklama na potraviny aneb není tvrzení jako tvrzení - Augustín, Lubomír
Zavedenie nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č.1924/2006 o výživových a zdravotných údajoch na obaloch potravín. Charakteristika výživových a zdravotných údajov na potravinárskom výrobku. Aké údaje - tvrdenia uvádzané na potravinárskych výrobkoch nie sú dovolené. Termíny, do kedy je potrebné splniť požiadavky uvedeného nariadenia.