Zákon o službách zamestnanosti - Janušová, Mária
Úplné znenie zákona č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Komentár k jednotlivým paragrafom zákona. Zákon o zamestnanosti ako súčasť legislatívneho rámca reformy sociálneho systému a trhu práce. Právny základ na vytvorenie služieb zamestnanosti, ktorý motivuje jednotlivcov nájsť a udržať si zamestnanie. Spruženie trhu práce a obmedzenie zneužívania poskytovaných služieb zamestnanosti.