Softvér ako zamestnanecké dielo ochrana zamestnávateľa voči autorovi diela - Rusnáková, Slavomíra
Zákon č. 618/2003 Z.z. o autorskom práve ošetruje aj práva k počítačovým programom. Počítačový program ako zamestnanecké dielo. Charakteristika a definícia zamestnaneckého diela. Zamestnanecké dielo ako majetok zamestnávateľa. Práva, ktoré tvoria obsah autorského práva. Možnosti právnej ochrany zamestnávateľa voči zamestnancovi ako autorovi zamestnaneckého diela. Odmena zamestnanca za vytvorenie diela.