Novinky a aktuální procesy v mezinárodních standardech účetního výkaznictví - Vašek, Libor
Rozšírenie IFSR o štandard IFRIC 12 Service concession arrangement a IFRS 8 Operating segments. IFRS 8 predstavuje nový prístup k vykazovaniu finančných informácií o vnútorných segmentoch vykazujúcej jednotky. IFRIC 12 predstavuje pomerne zásadné zmeny v účtovaní a vykazovaní koncesných zmlúv, ktoré sa týkajú fungovania verejnej infraštruktúry. Príklad.