K otázke budovania priemyselných parkov v Slovenskej republike - Lesáková, Ľubica
Veľký "boom" budovania priemyselných parkov na Slovensku. Vymedzenie pojmu priemyselný park. Právna úprava zriaďovania priemyselných parkov v SR a pravidlá poskytovania individuálnej štátnej pomoci investorom. Zriaďovanie priemyselných parkov v SR. Prínosy a nevýhody zriaďovania priemyselných parkov na Slovensku.