Moderný sociálny štát a sociálna ekonomika - nástroje novej sociálnej politiky - Korimová, Gabriela
Potreba rozvoja novej sociálnej politiky a sociálnej ekonomiky. Formovanie novej sociálnej politiky. Sociálny štát - historická kategória? Pracovné vymedzenie sociálnej ekonomiky. Moderný sociálny štát. Koncepcia novej sociálnej politiky a moderného sociálneho štátu sa stáva dôležitým prvkom trvalo udržateľného rozvoja.