Predzmluvné vzťahy - Jendrálová, Anna
Práva a povinnosti budúcich zamestnávateľov a budúcich zamestnancov. Základné zásady Zákonníka práce uplatňované už od prvého kontaktu záujemcu o zamestnanie s potenciálnym zamestnávateľom. Psychodiagnostické dotazníky so súhlasom uchádzača o zamestnanie. Uplatnenie zákona o ochrane osobných údajov. Právo uchádzača žiadať peňažnú náhradu.