Meter na služby miestnej samosprávy - Žárska, Elena, 1955-
Recenzia na publikáciu E. Balážovej: Benchmarking služieb miestnej samosprávy na Slovensku. Hodnotenie a meranie efektívnosti výkonu verejných služieb. Rozpracovanie metódy benchmarkingu v podmienkach slovenských samospráv. Návrh jednotlivých indikátorov merania. Rozdelenie publikácie na desať častí - charakteristika jednotlivých častí.