Systém reportingu ve společnosti FRIGERA METAL, a.s. - Hrabák, Lukáš
Charakteristika spoločnosti. Analýza systému reportingu pred vyčlenením útvaru kontrolingu. Postup pri zavádzaní kontrolingu. Princípy využívania kontrolingových materiálov. Cieľový stav.