Manažérska inteligencia - špecifická kognitívna schopnosť manažéra - Poniščiaková, Oľga
Manažovanie na vodcovstvo, vývoj lídrov. Manažér verzus iní ľudia. Manažér verzus riešenie problémov - zásada voľby priority, zásada princípu prevencie. Selfmanažment. Pojem "manažérska inteligencia". Meranie inteligencie - interview, testy IQ, testy osobnosti, metóda PBI (past behavioral interview - pýtanie sa na minulé správanie).