Postavenie družstiev a ich kooperácia v SR - Šúbertová, Elena
Postavenie dužstiev a ich kooperácia vo svete a na Slovensku. Spoločné potreby vo vybraných druhoch družstva v krajinách sveta a na Slovensku. Praktický príklad kooperácie družstiev medzi SR, ČR a Maďarskom.