Ekonomické prostredie SR a postavenie malých a stredných podnikov na Slovensku - Ďuriš, Tomáš
Definovanie priaznivého podnikateľského prostredia. Vývoj makroekonomických ukazovateľov v Slovenskej republike. Porovnanie vývoja pomeru hrubého domáceho produktu v SR k priemeru EÚ. Silné a slabé stránky Slovenska. Postavenie malých a stredných podnikov na Slovensku. Rating Slovenskej republiky v roku 2005.