Ekonomika malých a stredných podnikov vo vybranom odvetví v SR - Šúbertová, Elena
Spoločná poľnohospodárska politika z roku 2004. Primeraná adaptácia podnikateľskej sféry na nové podmienky po vstupe na jednotný európsky trh. Efektívne využívanie vlastných zdrojov v poľnohospodárstve, ale aj podporných prostriedkov zo strany EU a štátneho rozpočtu.