Regulace účetnictví - trendy a jejich úskalí - Štěpánková, Blanka
Význam účtovníctva ako informačného systému dôležitého pre fungovanie trhového mechanizmu. Svetové účtovníctvo - IFRS a US-GAAP. Medzinárodné účtové štandardy IFRS. Dôkazy o samoregulačnej schopnosti kapitálových trhoch. Príklady.