Světová obchodní organizace: problémy a perspektívy na začátku nového století - Hofmanová, Hana
Stručná charakteristika Svetovej obchodnej organizácie (World Trade Organization, WTO), jej pôsobnosť a štruktúra. História WTO, ciele a princípy. Problémy a perspektívy WTO.