Pedagogické poznatky z výučby finančnej analýzy a finančného plánovania - Hyránek, Eduard, 1955-
Pedagogické skúsenosti s vyučovaním predmetu Finančná analýza a finančné plánovanie na Fakulte podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. Zaradenie predmetu vo výučbe. Rozsah a hodnota predmetu. Metódy a spôsob výučby. Obsah predmetu. Hodnotenie dosiahnutých výsledkov. Výsledky a odporúčania.