Manažment v malých a stredných podnikoch SR - vybrané problémy - Šúbertová, Elena
Pohľad na počet podnikateľov a dynamiku ich vývoja na Slovensku. Postavenie podnikateľov a manažérov v malých a stredných podnikoch na Slovensku. Najvýznamnejšie faktory ovplyvňujúce podnikateľské prostredie v poslednom období na Slovensku. Niektoré problémy týkajúce sa podnikania a verejnej mienky na podnikanie. Možné východiská z problémov.