Personálny manažment (úloha psychológa v PM a vybrané procesy PM) - Ďuriš, Tomáš
Kľúčová úloha personálneho manažéra v riadení organizácie. Úlohy psychológie v rámci personálneho manažmentu. Špecifiká jednotlivých úloh psychológa v personálnom riadení (vyhľadávanie pracovníkov, výber pracovníkov). Nedostatočná zapojenosť psychológov do činnosti personálnych oddelení..