Čína - druhý největší obchodní partner EU - Kroutilíková, Renáta
Počiatky ekonomického boomu Číny. Etapy, črty a výsledky ekonomických reforiem. Svetové organizácie a vzájomné vzťahy s EÚ a WTO. Obchodný vzťah EÚ a Číny. Problémové oblasti obchodu.