Sociální a ekonomické souvislosti daňových asignací - Kolibová, Helena
Objasnenie pojmu daňová asognácia. Filozofia európskeho sociálneho modelu. Daňová preferencia. Pozitívne a negatívne aspekty daňovej asignácie. Negatíva a bariéry. Pozitíva a prednosti. Súčasné možnosti darcovstva v Českej republike. Zahraničné skúsenosti s daňovými asignáciami.