Použitie likvidačnej metódy pri konkurznom konaní a v likvidácii - Jánošová, Veronika, 1953-
Priebeh konkurzu podľa zákona č. 7/2005 Z.z. Fázy konkurzu pod dohľadom súdu. Prihlásenie pohľadávky a realizácia konkurznej podstaty. Likvidácia podniku.