Formy obstarania nehnuteľností pre MSP - Kováčová, Eva
Malé a stredné podniky (MSP) a formy ich financovania. Úvery pre MSP. Druhy úverov využívaných malými a strednými podnikmi. Lízing nehnuteľností. Charakteristika finančného, operatívneho a spätného lízingu. Postup od úvahy o lízingu nehnuteľnosti k priebehu lízingovej operácie. Výhody lízingu. Nevýhody lízingu.