Využitie výnosových metód pre stanovenie hodnoty ochrannej známky - Kardoš, Peter
Definícia ochrannej známky. Postupy ohodnocovania ochrannej známky. Rozhodujúce faktory pri ohodnocovaní ochrannej známky. Problémy pri ohodnotení ochrannej známky: použitie vhodnej metódy, stanovenie správnej výšky licenčného poplatku, prognóza tržieb do budúcnosti, stanovenie koeficientu miery kapitalizácie, resp. diskontnej sadzby.