Úloha a význam marketingu pri poskytovaní ďalšieho vzdelávania - Matulčíková, Marta, 1964-
Marketing a vzdelávacia sféra. Hlavné prínosy uplaňovania marketingových aktivít vo vzdelávacej sfére. Marketingový manažment a anlýza dopytu trhu vzdelávania. Segmentácia trhu vzdelávacích služieb. Prevaha systému podnikového vzdelávania.