Srovnání nových zákonů regulujících zprostředkování pojistění v ČR a SR - Hellebrand, Pavel
Regulácia sprostredkovateľskej činnosti v ČR spracovaná v zákone č.38/2004 Z. z. o poisťovacích sprostredkovateľoch a samostatných likvidátoroch poistných udalostí a o zmene živnostenského zákona a v SR v zákone č 340/2005 Z. z. o sprostredkovaní poistenia a sprostredkovaní zaistenia. Úprava sprostredkovateľskej činnosti v poisťovníctve. Analýza definície poisťovacieho agenta (makléra, sprostredkovateľa).